Development stage (frontend, backend of mobile)

Solliciteer nu

Development stage (frontend, backend of mobile)

We zijn trots op de vele mensen die bij TicketSwap stage gelopen hebben. Prachtig om te zien wat voor stappen zij maakten tijdens hun stage bij TicketSwap. Ben jij de volgende?

TicketSwap is een technologiebedrijf; de techniek vormt het hart van het bedrijf. Ons ervaren productteam voert dagelijks verbeteringen door. Daarnaast groeien we enorm, wat allerlei interessante uitdagingen met zich mee brengt. Dat klinkt als een mooie plek om veel te leren en stage te lopen, nietwaar? Lees maar snel verder! 😉

INTERNSHIP · AMSTERDAM

Over de stage

Je komt te werken in het productteam van ongeveer 20 mensen, bestaande uit productmanagers, designers, mobile developers, backend- en frontend developers. Je bent gewoon onderdeel van het team en wordt behandeld zoals iedereen. Het team bestaat uit veel ervaren mensen, die jou een hoop kunnen leren. We deployen de hele dag door en zorgen ervoor dat we elkaars werk reviewen voordat het naar master gepushed wordt. Vanzelfsprekend betekent dit, dat ook jij jouw pull request naar master kan mergen 🤘

Een meeloopstage of afstuderen is beiden geen probleem. We hebben helaas geen plaats voor een onderzoeksstage. Laten we gezamenlijk kijken hoe we je stage het beste kunnen invullen. Wil je met backend of frontend bezig zijn? Of misschien wel beiden? En welke onderdelen wil je in de praktijk leren? Of wil je toch liever meewerken aan onze mobile apps? Het is allemaal bespreekbaar.

We werken o.a. met: PHP, Symfony, Redis, GraphQL, AWS, Kubernetes, Elasticsearch, Neo4j, React, Sass, Swift, Kotlin etc. We verwachten uiteraard niet dat je ruime ervaring hebt met deze technieken, maar willen je alleen informeren over de technieken waar we mee werken 😉

Wat je van TicketSwap als bedrijf kunt verwachten

  • Werken doe je in hartje Amsterdam. Ons kantoor aan het Rokin zit in een cool pand met allerlei andere kleine, jonge bedrijven.
  • Veel ruimte om te leren en eigen ideeën en initiatieven uit te voeren. We hebben bijvoorbeeld om de week FunFriday, waar iedereen aan een zelf gekozen dagproject gaat werken.
  • Dagelijks een uitgebreide lunch. Daarnaast komt er om de week een chef op vrijdag 🍴
  • De vrijmibo slaan we vrijwel nooit over. Soms loopt het uit de hand en staan de discolampen en rookmachine on fire 😂
  • We hebben een dedicated Call of Duty server 🔫
  • Ons team bestaat uit jonge en ambitieuze mensen op zoek naar world domination 💪
  • Stagevergoeding 💰

Over jou:

  • Bezig met minimaal een HBO opleiding op het gebied van informatica en/of webdevelopment en zoekt een meeloopstage of afstudeerstage.

  • Als je wilt focussen op backend, dan heb je basiskennis van PHP, MySQL en een PHP-framework. Wil je focussen op frontend? Dan heb je basiskennis van Javascript, HTML, CSS en een Javascript-framework. En wil je focussen op mobile? Dan heb je basiskennis van Android of iOS development.

  • Proggen is eigenlijk gewoon je hobby 😉